Contacteer ons

Contact Persoon : Sharon

Telefoonnummer : 0086-13713922792

WhatsApp : +008613713922792

Free call
Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd

24 jaar van de Dienst

24 jaar van Innovatie

24 jaar de groei

 

CHNTOP VERSTREKT HET INTELLIGENTE AUTOMATISCHE MATERIAAL EN PROFESSIONELE SREEN-DRUK SLOUTIONS VAN DE HET SCHERMdruk WERELDWIJD AAN KLANTEN

  • Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: CHNTOP Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar:
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

CHNTOP is goed - gekend voor het hun innovatief scherm oplossingen en zijn producten van het drukmateriaal uitgebreid van pre-press, druk, post-pers tot software, de technologie van de het schermdruk en de opleidende diensten. Tot dusver, hebben wij het grootste productie en technische ondersteuningsysteem om lijn, met een uitvoerige en geïntegreerde productregel te drukken, om de markt van de het schermdruk beter te dienen.

CHNTOP voerde ISO9001 met strikte kwaliteitsbewaking en het meten van systeem uit. De belangrijkste producten verleenden Ce-veiligheidscertificatie met onafhankelijk de invoer en de uitvoerrecht. CHNTOP heeft certificaten van de High-tech ondernemingen van Shenzhen, de Nationale High-tech ondernemingen, Shenzhen-Benchmarkondernemingen verleend.

CHNTOP is geëngageerd om klanten te voorzien van een volledige waaier van high-precision, automatische evenals intelligente oplossingen van de het schermdruk, gevorderde technologie en de dienst van uitstekende kwaliteit, ernaar te streven om een internationale fabrikant te bereiken, een leider van de drukindustrie te worden, en constant de ontwikkeling van het te bevorderen.

Na 20 jaar van technologieaccumulatie en marketing ervaring, heeft CHNTOP een geschikte weg voor hun eigen ontwikkeling en voor hun de concurrentievoordelen in binnenlandse en internationale markt op het gebied van de machine van de het schermdruk onderzocht. Wij keuren „kwaliteit, technologie, de dienst, innovatie“ als ons merkbeleid goed, en bevorderen ruim onafhankelijke technologieinnovatie. Voorts vestigen wij niet alleen een wetenschappelijk carrièrebeheersysteem en creëren een gunstig milieu om de groei van de beste talenten aan te trekken en aan te moedigen, maar ook een beheerst, bekwaam en ervaren het onderzoeken en techniekteam met geavanceerde druktechnologie te hebben om de stabiele en ononderbroken ontwikkeling van bedrijf te verzekeren.

Elke dag, CHNTOP-mensen streeft ernaar om de verwachtingen van de klant van producten en de diensten wegens hun innovatieve waarden en inspanningen te overschrijden. CHNTOP groeit en ontwikkelt zich met u-hand indient langs de toekomst.

Geschiedenis
Dienst

Wij hebben het grootste productie en technische ondersteuningsysteem om lijn, met een uitvoerige en geïntegreerde productregel te drukken, om de het schermdruk beter te dienen marke

Ons Team

China Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

qt6@quan-tong.com
+008613713922792
0086-13713922792